Poštovani potrošači, kako bismo poboljšali nivo usluge i proizvoda, a time podigli nivo Vašeg zadovoljstva, molimo Vas da popunite anketu:ANKETA
Kvalitet kao prioritet. Kvalitetu proizvoda se poklanja velika pažnja jer se na osnovu kvaliteta proizvoda sagledava kvalitet preduzeća.
DetaljnijeKompanija trenutno ima 130 zaposlenih radnika, od toga 70% radi u proizvodnji dok ostatak čine menadžerski tim i administrativna služba.
DetaljnijeTel:+381 (34) 30 40 70,
Email: office@kuccompany.co.rs,
Adresa: Zore Jovanović 17, Kragujevac
Mlekara Kuč na Google mapi
Za proizvodnju kiselo-mlečnih proizvoda koriste se lipofilizovane, superkoncentrovane starter kulture koje proizvodu daju prijatan ukus, karakterističan za svaki tip proizvoda posebno. Asortiman ovih proizvoda je veliki, počev od više vrsta jogurta, preko kiselog mleka, do pavlake i milerama. Fermentisani proizvodi se pakuju u više vrsta ambalaže, kako bi zadovoljili želje i potrebe svih kupaca.
Neki od proizvoda po kojima je kompanija poznata na tržištu jesu Katunski kajmak, Kremko i Paprika u pavlaci.
Katunski kajmak (mlečni namaz) i kremko (sirni namaz) u svom sastavu imaju visok sadržaj suve materije i mlečne masti čime obezbeđuju odličnu konzistenciju, a ukus i miris podsećaju na klasične proizvode kajmak i sir.
Paprika u pavlaci, specijalitet kuće „Kuč Company“, je tradicionalni, autohtoni proizvod. Najbolje vrste blago ljute paprike somborke daju specifičan ukus i miris svežoj pavlaci. Karakteristično za ovaj proizvod, iako se radi u uslovima savremene industrijske proizvodnje, je odsustvo aditiva i konzervanasa, pa mu se sa pravom pripisuje slogan „po ukusu prirode“.
Ova kompanija osvojila je i proizvodnju sireva savremenom tehnologijom ultrafiltracije, kao i izradu proizvoda na bazi koncentrata mleka (feta, namazi, itd.).
Nastojeći da adekvatno odgovori na zahteve potrošača, mlekara se strateški opredelila za razvoj postojećih proizvoda ( kroz nove vrste pakovanja) i za razvoj novih proizvoda. Od planiranih novih proizvoda, već se proizvode kačkavalj, zreli kriška sir, pekarski sir, kisela surutka, a dalje se planira proizvodnja slatke i neutralne pavlake.
Deca od 4-8 godina: Deca od 9-18 godina: Odrasli od 19-50 godina: Odrasli od 50 ili više godina:
Deca od 4-8 godina: | |
Deca od 9-18 godina: | |
Odrasli od 19-50 godina: | |
Odrasli preko 50 godina: |