KISELA PAVLAKA - Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa najmanje 20% mlečne masti
- ENERGETSKA VREDNOST
100 g proizvoda prosečno sadrži 830 KJ odnosno 198 kcal - NUTRITIVNA VREDNOST 100g proizvoda
Proteini 2.49g
Laktoza 2,78g
Mlečna mast 20g - AMBALAŽNO PAKOVANJE
Špagete sa šampinjonima i pavlakom mlekare KUČ
Kisela pavlaka KUČ,
2 češnja belog luka,
jedna glavica crnog luka,
maslinovo ulje,
400g šampinjona
500g špageta,
so, biber
Sitno iseckajte 2 češnja belog luka i glavicu crnog luka. Propržite na tihoj vatri na maslinovom ulju. Dodajte iseckane šampinjone, začinite biberom i malo soli i dinstajte dok ne ispari voda. Kada šampinjoni postanu dovoljno mekani dodajte kiselu pavlaku. Skuvajte špagete i sve to zajedno pomešajte i kuvajte na tihoj vatri još 5 minuta. Uživajte u ukusnom obroku!