KISELA PAVLAKA - Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa najmanje 12% mlečne masti

  • ENERGETSKA VREDNOST
    100 g proizvoda prosečno sadrži 579,6 kJ odnosno 138 kcal.
  • NUTRITIVNA VREDNOST 100g proizvoda
    Proteini 3,0g
    Laktoza 4,5g
    Mlečna mast 12g
  • AMBALAŽNO PAKOVANJE

Čorba od bundeve

1 kilogram bundeve
litar bujona od povrća ili pilećeg
dva srednja crna luka
đumbir
čen belog luka
1 decilitar belog vina
1 KUČ pavlaka
so, biber, čili

Iseckajte crni luk i stavite da se dinsta na malo ulja. Pred kraj dinstanja dodajte beli luk i iseckan đumbir. Zatim dodajte seckanu bundevu. Kada bundeva krene da se dinsta, dodajte bujon i ostavite da se kuva dvadesetak minuta. Kada omekša, izblendirati štapnim mikserom. Vratiti na vatru, dodati belo vino i začine da se još malo krčka. Kada je kuvano, dodati pavlaku.

Kisela pavlaka 12% mm
Primite obaveštenja o promocijama i novostima iz mlekare Kuč