MILERAM - Fermetisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa najmanje 22% mlečne masti
- ENERGETSKA VREDNOST
100 g proizvoda prosečno sadrži 930 KJ odnosno 225 kcal - NUTRITIVNA VREDNOST 100g proizvoda
Proteini 2.8g
Laktoza 4.1g
Mlečna mast 22g - AMBALAŽNO PAKOVANJE
Torta sa mandarinama
4 jaja
1limun, 1kg milerama (pavlake),
80g rendanog kokosa
600g mandarina iz konzerve
2 kašičice praška za pecivo
2 kesice vanilin šećera
100g maslaca
100g griza
250g šećera
malo soli
Pleh premazati maslacem i posuti kokosom. 100g maslaca rastopiti i prohladiti. Mandarine dobro iscediti.Mileram,šećer, jaja, griz, vanilin šećer, so, prašak za pecivo, sok i koru od limuna dobro umutiti. Tečan maslac umeštai i dodati 3/4 mandarine, pa dobro promešati. Smesu sipati u pleh, odozgo poređati ostale mandarine i peći u zagrejanoj pećnici na 150 stepeni oko 80 minuta. Tortu ostaviti najmanje 8 sati u frižideru pa služiti.